DE LYSE TIMER

24/12-2019
Kl. 20.00

 

1. oktober får Trinitatis Natkirke besøg af den danske gruppe De lyse Timer.

Døre: 19. 45
Start: Kl. 20.00

GratisDen Københavnske gruppe, De Lyse Timer er i gang med indspilningerne til deres nye EP, ”Blanke Blå”, på Target Records.

Første single “Solnedgang” udkom 24. maj.
Bandet debuterede i 2017 med albummet ”Under En Anden Sol”, der kastede singlen “Blodmåne” af sig, som fik god opmærk- somhed, blandt andet fra P3 – DR’s Barometerlister, hvor bandet lå nummer 1 flere uger, P6 BEAT – DR Debut, og GAFFA Danmark, som kaldte albummet en ”interessant debut fra danske popdrenge”.

De Lyse Timer, har med deres personlige tekstunivers, og tæft for den gode popsang, spillet sig ind på både spillesteder, som VEGA – Ideal Bar og HeadQuarters, diverse kulturhuse, og mere utraditionelle ting, som Lukket Psykiatrisk Afd., væresteder for hjemløse, Thylejren og Christiania.

Bandet beskriver at de mange koncerter, har haft indvirkning, på deres musikalske tilgang til det nye materiale, som fortsat er pop sange med et rocket udtryk. ”Vi har fået en fornemmelse for hvad der virker, for publikum, og skrevet sange der trækker vores live-sæt i flere retninger, end i begyndelsen hvor det var 1-2-3-4 og så derudad. Der er blevet mere plads til mere afdæmpede numre, hvor lyrikken står i centrum.”


Find eventet på Facebook