17/09-2019

Kunstgudstjeneste
Billedkunstner Camilla Willis
Forfatter Charlot Weisbjerg
Præst Anne Edmond Pedersen


Trinitatis inviterer kunst og litterraturgudstjeneste.
En aften hvor ordet, poesien og billedkunsten indgår i et smukt samspil.
Vi får besøg af Forfatter Charlot Roslev der vil læse op fra sin digtsamling ‘Rift’, og billedkunstner Camilla Willis, hvis billeder vil være udstillet omkring i det smukke kirkerum. Det hele vil blive bundet sammen og
Charlot Roslev og Camilla Willis har i samarbejde med præst Anne Edmond Pedersen udviklet og sammensat gudstjenesten.

Dørene åbner kl. 19.45
Start kl. 20.00

GratisCamilla Willis

Camilla har igennem sit liv altid beskæftiget sig med kreativitet og kunst. Hun har taget uddannelse ved Billedskolen jagtvej og ved Thorstedlund kunsthøjskole, samt privat undervisning. Udover det har Camilla også en baggrund som beklædnings designer og skrædder.
Primært arbejder Camilla på medie som lærred, træ og papir men arbejder også med andre medier, som ler, sten, stof og glas. Hun har igennem tiden udstillet på forskellige gallerier, kulturinstitutioner og foreninger. Hendes sidste maleriudstilling var på The royal opera house Copenhagen.
Camilla laver også illustrationer og har i den forbindelse lavet forsiden til digtsamlingen ”Rift” som er skrevet af forfatter Charlot Roslev og udkom foråret 2019.
Udover det arbejder Camilla også som kultur iværksætter, hendes sidste kunst event var ved Valby Kulturdage 2018, hvor hun lavede et ”pop up” værksted med Collage kunst. Derudover har Camilla også lavet ”se mig”, et kunstevent i samarbejde med sokkelundlille børnekulturhus. Dette event gentages og kommer igen i august 2019, og et andet nyt event er på vej til september 2019. Man kan holde øje med Camilla events på Facebook og instagram

Charlot Roslev

I Charlot Roslevs digtsamling Rift angribes hverdag, parforhold, misbrug og psykisk sygdom igennem 32 digte. Digterjeget imploderer i BonBon-Land, råber absurd op inde fra soveværelset og opbygger, indoptager og nedtramper en hverdagens ’Anita’, som er en døgnåben container, en flæskeroulade og en slamsuger. Digterjeget er en angstramt kvinde, der plages af ambivalente følelser, hvor mor er den bedste i verden/mor er en kronisk tarmsygdom. Riften bliver et gennemgående tema, den bløder og brænder/det er et spørgsmål om skyld. Digterjeget går til læge, men hun erklærer vrængende, at Det er for sent at blive/popsanger/psykolog/pornostjerne/at mene noget af betydning/jeg bliver aldrig lykkelig. Rift er grotesk, komisk og meget sart.

Event på Facebook