22.10.2019 Musikgudstjeneste

22.10-2019
Musik og perfomancegudstjeneste

Maja Gry Shëkufe Heiberg og Rikke Oberlin

I anledning af 50 året for månelandingen afholder Trinitatis Natkirke en særlig månelandingsgudstjeneste. I den forbindelse får vi besøg af sangerinde og komponist Maja Gry og forfatterne Shëkufe Heiberg og Rikke Oberlin.

Døre: 19.45
start. 20.00

Ny musik og lyrik under månen – 50 år efter landingen i 1969.

Om man er en Armstrong, Bohr eller Debussy er månen magisk og indtagende i alle sine faser. Månen følger os og hiver i verdens have – og i os! Selvom den er en fjern størrelse, føles månen i år særligt præsent, da vi mindes om, at den for første gang i 1969 var farbar.

I den anledning har sanger og komponist Maja Gry Brøns inviteret forfatterne Shëkufe Heiberg og Rikke Oberlin til at samarbejde om én fælles månefuld komposition.

Vi kan lande på månen nu, men månen er meget mere end blot rumfart. Månen giver os poetisk næring og perspektiv i en kompleks hverdag og er for mange et fast holdepunkt i tidernes omskiftelighed.

Med temaer som moderskab, sorg og ekstase er månen omdrejningspunktet i alle livets faser i Månelandingers show. Dette i en sammensmeltning af ord, sang, lydkunst og visuals, som gør sig smukt i kirkens rum og akustik.

Event Facebook