12.11.2019 Musikgudstjeneste

 

12.11-2019

NIMA

Det københavnske band NIMA besøger Trinitatis Natkirke d. 12. november.

Nima
Nima tager dig i hånden med til kl. 00:00, hvor alt bliver sløret og virkeligheden og vrangforestillingerne mødes og skilles på en og samme tid. Projektet blander et rock-æstetisk sammenspil med producerede beats, og trækker på både poppens stærke karisma, indie-rockens mangfoldighed og den urbane souls intense skrøbelighed. I Københavns sidegader graver Nima sig ned i tekster og sange, hvor det organiske og elektroniske mødes. Projektet byder på fortællinger fra en kaotisk opvækst til at tage kontrol over sit eget liv, og navnet ‘Nima’ er inspireret af den intensive overvågningsstue på Riget, af samme navn, såvel som et gammelt persisk navn, hvilket tilsammen former en persona, der møder lytteren i et rum, hvor det er okay at krænge sjælen ind og ud. Nima har det seneste års tid arbejdet med producerne Kristoffer Alm (Brian Eno, Artifact Collective, Morild) og Mads Mølgaard (Mew, Savage Rose, William Blakes), der har taget Nimas fortællinger til sig.

Dørene åbner k. 19.45
Start kl. 20.00

Gratis

 

Event Facebook