19.11.2019 Litteraturgudstjeneste

19.11-2019

Litteraturgudstjeneste

Kristiane Hauer – Kattefugl

I juni i år udkom Kristiane Hauers nye roman ‘Kattefugl’.

til november deltager Kristiane Hauer i Trinitatis Natkirkes Litteraturgudstjeneste hvor hun vil læse op af Kattefugl’ og hvor bogens temaer vil blive behandlet i samarbejde med præst Anne Edmond Pedersen.

Start: Kl. 20.00

Gratis

Kattefugl

De fandt flugtbilisten.
”Et par måneders fængsel fik vi langt senere at vide. En erstatning som hans ansvarsforsikring dækkede. Hvem ved – måske en selvfortælling om, at så slemt var det heller ikke, for den påkørte døde jo ikke af det.”
Der findes en del bøger om at miste ved dødsfald. Den autofiktive roman Kattefugl handler også om at miste, men der fokuseres på det sjældent omtalte limbo som opstår, når den man mister, stadig er live. En ung kvindes bror bliver påkørt, ligger i koma og vågner kun langsomt op med en livsomvæltende (varig?) hjerneskade.
Kristiane Hauer (f. 1975) debuterede i 2002 med romanen går under går over går. Den nye roman, Kattefugl, er hendes fjerde skønlitterære bog.

 

Event Facebook