04.02.2020 Musikgudstjeneste

Tirsdag d. 4. februar besøger den danske kvartet FIRS musikgudstjenesten i Trinitatis Natkirke.

Firs

Firs udgiver deres debut-EP “Det Svimler” d. 13. februar 2020 på pladeselskabet Sorte Plader. I Trinitatis Natkirke kan du opleve en forpremiere på netop denne EP, men fortolket i nedbarberede versioner tilført elektroniske beats.

Svøbt i et krautet og støjende lydtæppe bryder Firs punkpoesien ud af den gamle københavnske stenbro. Bassen, trommerne og guitaren pumper energisk gennem universet som en støjende kødmaskine, der sveder og bløder. Det er euforisk dansabelt og stramt som en spændetrøje – et virilt ekko af 70ernes Suicide og 80ernes CV Jørgensen.
Mathias Winther Kjeldsens massive vokal insisterer arrogant på at trække os alle ned i en underverden af ængstelighed. En uimodståelig tiltrækning, hvor du elsker det du foragter.

Dørene åbner kl. 19.45
Start kl. 20.00