18.02.2020 Musikgudstjeneste

 

 

Tirsdag d. 18. februar kan du opleve den københavnske sangskriver Klaptrae aka. Laurits Steinberg til musikgudstjeneste i Trinitatis Natkirke.

Klaptrae

Klaptrae udfolder sin smukke falsetvokal blandt knitrende samples, akustisk guitar og følelsesladet, eftertænksom poesi. Med associationer til de helt store indie-sværvægtere som Bon Iver, James Blake og Tame Impala kan du godt glæde dig til en særlig musikoplevelse.

Bag Klaptrae gemmer den elektroniske sangskriver Laurits Steinberg sig. Her er det stemningsfyldte knitrende fragmenter og en æstetik, der pendulerer mellem et drømmende, folket og elektronisk univers, som tilsammen danner en højere enhed i Klaptraes eftertænksomme og følelsesladede univers.

Klaptrae udgav sin debut-EP “A Year Of Abstraction” i november 2019, der blev fremhævet af bl.a. danske Bands Of Tomorrow og udenlandske magasiner som No More Workhorse, The Avocado og Consequence Of Sound blandt ugens vigtigste udgivelser.“A Year Of Abstraction” er en samling af sange der byder på Klaptraes unikke sans for smukke klangflader, stemningsfyldte landskaber, støvede samples og knitrende detaljer. Alt sammen indspillet i de tidlige 20’ere af den 24-årige sangskrivers liv. På “A Year Of Abstraction” finder du også Justin Vernon fra bandet Bon Iver der gæster omkvædet på sample-folk sangen “Soffie”.


“A piece of true and pure beauty that is capable of shifting your soul into a different stratosphere of emotions (…) a creator of lovelorn, gut-wrenching folk with occasional electronic flourishes to boot.” – Hilly DillyStart kl. 20.00
Dørene åbner kl. 19.45