Booking/ Info til artister

Info til musikere og kunstnere der har lyst til at optræde i Trinitatis Natkirke:

Det er vigtigt at i husker, at vi er en kirke og ikke et almindeligt spillested.

Vi planlægger musikgudstjenesterne i samarbejde med artisterne, men det betyder ikke at vi har begrænsninger for hvilken slags musik i spiller – Det er helt fint, at I slet ikke spiller religiøs musik eller er et religiøst band. Det er netop en af de ting, vi finder spændende i natkirken.

Men vi forventer at det foregår i respekt for rummet som jo er gammelt og fredet.

Udover musik, syntes vi også at alle mulige andre udtryksformer end lige musik, kan være super-spændende.
Alt er som udgangspunkt velkomment, ligegyldigt hvilke sange I synger, hvilke digte I skriver eller hvilken dans I danser, og ikke mindst om I gør det med et kristent sigte eller ej.

Hvis I har en særlig ide til en kombination af udtryksformer, artister e.lign. så hold jer ikke tilbage – Det er fedt at modtage gode ideer 🙂

Natkirken er et møde mellem klassiske gudstjenesteelementer og “moderne” musik med rod et andet sted end i det kirkelige. Derfor vil vi gerne have at i forholder jer til, at I også er med til at understøtte gudstjenesten.
Konkret kan det betyde at I som musikere eksempelvis spiller under en bøn, tekstlæsning, prædiken e.lign.

Som sagt er al slags musik velkomment, om I spiller Rock, Pop, Hiphop, Electronica, jazz, klassisk, singer/songwriter, syret 8bit musik eller obskur Punk, det er sådan set lige-gyldigt.

For de fleste artister er det mest oplagte måske, at musik af mere afdæmpet karakter passer bedst til rummet og stemningen i kirken.

Og det gør det da også – rummet lyder jo i sig selv ganske fantastisk – men det kan jo ikke være smukt og singer/songwriter-agtigt hele tiden 🙂

Vi opfordrer dog til at I som artister forholder jer til de fysiske rammer i skal spille i.

Selvom I måske er vant til at tage afsted med hele Marshall-muren, dobbeltstortrommer og 16 tammer, når I optræder, så er det nok ikke det, der giver den bedste oplevelse, hverken for jer, eller de besøgende.

Nøgleordet er ‘less is more’ – vi kan ikke give en facitliste på hvad der fungerer og hvad der ikke gør, og det er jo også voldsomt at nytænke hele sit sæt for en enkel optræden – men gør jer selv og de besøgende (og lydmanden) den tjeneste og overvej, hvad I kan gøre for at imødekomme de anderledes rammer bedst muligt. Så bliver det en federe aften for alle.

Vi stiller PA og lydmand der kender rummet og anlægget til rådighed. I er naturligvis velkomne til at tage jeres egen lydmand med, så længe vedkommende er indstillet på at samarbejde med husets tekniker.
Desuden råder vi over en række forskellige instrumenter og forstærkere.
I kan se den fulde liste over vores udstyr lige her.

Derudover betaler vi selvfølgelig for transport og sørger for mad og snacks.

Vi kan desværre ikke tilbyde noget honorar, da vi ikke har nogen former for indtægt på aftenerne. Der er heller ikke mulighed for Koda-afgift, da det er en gudstjeneste og ikke en koncert.

Derimod arbejder vi henimod at kunne multitracke musikgudstjenesterne i Natkirken m.h.p. at udgive dele af dem som podcasts.
Det er en oplagt mulighed både for jer som artister og for os som Kirke, for at komme ud til flere interesserede.
Vi håber at være klar til at påbegynde initiativet fra september 2017.

Det betyder at I får hele jeres optræden live-indspillet, dele af den udgivet, og at I kan tage herfra med en multi-tracket indspilning af jer selv i et fantastisk lydende rum.

I kan læse mere om indspilningsmulighederne og hvad der rent praktisk er muligt lige her.

Comments are closed.