Multitracking i Trinitatis Natkirke

Her kan I få et overblik over hvad der er muligt – og hvad det kræver af jer, for at det hele spiller.

Først og fremmest er det supersupersuper…supervigtigt at I sender en så præcis Tech-rider til os som overhovedet muligt!
Vi skal afvikle optræden og lave lyd på to bands, og livetracke dem begge på en enkelt aften, og vi har ikke uendeligt lang tid til lydprøve.

Så vi skal vide præcis:

• Hvor mange i kommer
  • Alle instrumenter i jeres live-setup
  • Hvor mange synger kor
  • Hvem spiller hvilke instrumenter?
  • Præcis info om de forskellige instrumenter i setuppet
    • Hvor mange tommer på Trommerne?
    • Hvor mange keys, er de stereo eller mono?
    • Har jeres akustiske guitar jack ud, eller skal den mices op?
    • Hvis I er i tvivl om noget er ligegyldig info – Bare fyr det på!
  • Andre særlige ting ved jeres setup.

Vi arbejder løbende på at udvide og forbedre vores indspilnings-setup i kirken – og som det ser ud nu, kommer vi til at kunne rumme de fleste almindelige situationer, der kan dog ske det, at jeres setup er så omfattende at vi bliver nødt til at finde et kompromis at tekniske årsager.

Derfor er det megavigtigt at i laver verdens mest præcise tech-rider, så vi kan nå at finde en løsning.

Vi har mulighed for at livetracke maximum 24 spor – Af dem går der et til præsten som vi jo også skal optage, Derudover har vi 2 ambience-mikrofoner ude i rummet.

Så i har som udgangspunkt 21 spor at lege med 🙂

Guitar
Vi close-mic´er alle guitarforstærkere
Kan køre både Line in eller sætte en mic på akustiske guitarer
Medbring selv alt hvad I skal bruge af kabler

Bas
Kører Di på Bassen+ en mic på kabinettet
Spiller i kontrabas DI´er vi den, plus en mic på enten instrumentet eller kabinettet
Medbring selv alt hvad I skal bruge af kabler

Trommer
Vi har mikrofoner til hele sættet (dvs. op til tre tammer helst)
Keys/Samplers/Synth/Whatever
Vi sørger for alle DI´s
Hvis der kræves særlige adaptere eller kabler e.lign. sørg for selv at medbringe dem.

Vokaler
Vi har standard live vokalmikrofoner i Shure Beta58 klassen
Hvis I har en I selv syntes er nice, tag den endelig med, men vær opmærksom på at ikke alle egner sig lige godt til situationen, og det kan være det er bedst at I bruger en af vores 🙂

Div.
Vi har en mindre samling af div. mikrofoner der dækker os ind i forhold til eksempelvis strygere blæsere osv. Igen, hvis i har nogle mics i selv sætter pris på, så tag dem endelig med. The more the merrier!

Podcast

Vores plan er, at vi, selvfølgelig sammen med jer vælger 3-5 numre fra hver artists optræden til udgivelsen.
Vi mixer selv de numre vi udvælger til udgivelse – og i får selvfølgelig lov at godkende mix osv. inden vi sender noget afsted 🙂
I får naturligvis alle råspor med hjem også og kan gøre lige hvad i har lyst til 🙂

Comments are closed.